Bestellen: particulier, horeca en supermarkt
Geniet van 100% puur Black Angus vlees.
We hebben vleespaketten maar u kunt ook losse vleesproducten bestellen en/of zelf een pakket samenstellen. Het vlees wordt verpakt in een stevige papieren tas aangeleverd.
Op een nader te bepalen tijdstip kunt u het vlees afhalen. Smakelijk eten!
Vraag ook naar ons kippenvlees.
Onderstaande vleespakketten kunt u direct bestellen. Telefonisch of appen kan ook via 06 23 51 13 80
Gaat u Black Angus vlees bereiden? Wij helpen u graag met nuttige tips. Bedenk: vlees van deze kwaliteit verdient een bijzondere behandeling.
Laat het vlees rustig ontdooien, zo blijven de meeste vleessappen bewaard. Haal het vlees een halve tot hele dag van te voren uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien. Onder de warme kraan of in de zon ontdooit het vlees te geforceerd. Daarmee gaat veel sappigheid verloren. Bovendien gaat door warmte het vlees sneller in houdbaarheid achteruit. Ontdooi het vlees ook nooit in de magnetron.
We raden aan het vlees droog te deppen met keukenpapier voordat u het gebruikt.
Tournedos, kogelbiefstuk, entrecote, ribeyesteak, bavette en zelfs de bieflap hoeven maar zeer kort gebraden te worden. Een vuistregel: ongeveer zes minuten; drie minuten aan iedere zijde.
Het lekkerst bakt u in een goed verhitte pan met roomboter en een klein beetje olie. Daarmee schroeit u het vlees zo snel en mooi mogelijk dicht.
Klaar? Laat het vlees daarna – eventueel onder wat aluminiumfolie – enkele minuten tot rust komen voordat u het serveert.
Een perfecte biefstuk snijdt u altijd tegen de draad in. Kijk naar de draad van het vlees loopt; snijd grote stukken met de draad mee. Zo kan er bij het aansnijden door de eter dwars op de draad gesneden worden. Hierdoor is het vlees nog malser en kauwt u zonder lange draden.
100% puur Black Angus Vleespakketten
Alle vleessoorten worden vacuüm verpakt en diepgevroren aangeboden.
Luxe pakket
€ 113,50
Luxe vleespakket bestaande uit:
- 2 tournedos (à 150 gram)
- 2 kogelbiefstukken (à 150 gram)
- 2 entrecotes (à 250 gram)
- 1 bavette (500 gram)
- 2 ribeyesteaks (à 250 gram)
- 1.5 kilo mix van diverse stooflapjes (zoals
sukadelappen, riblappen, bieflappen, gesneden stoofvlees en magere runderlappen, alle per pond verpakt)
Kleintje luxe ribeye
€ 51,00
6 overheerlijke, luxe & malse vleesitems
- 2 boterzachte tournedos (haasbiefstuk)
(à 150 gram) - 2 kogelbiefstukken (à 150 gram)
- 2 ribeyesteaks (à 250 gram)
Kleintje luxe entrecote
€ 48,50
6 overheerlijke, luxe & malse vleesitems
- 2 boterzachte tournedos (haasbiefstuk)
(à 150 gram) - 2 kogelbiefstukken (à 150 gram)
- 2 entrecotes (à 250 gram)
gemengd pakket ribeye
€ 100,50
Vleespakket bestaande uit:
- 2 ribeyesteaks (à 250 gram)
- 2 kogelbiefstukken (à 150 gram)
- 2 hamburgers & 2 beefburgers (per 2 verpakt)
- 1 kilo gehakt (per pond verpakt)
- 1 kilo rundersaucijzen (per pond verpakt)
- 1.5 kilo aangevuld met een mix van diverse stooflapjes (zoals bieflappen, riblappen, voorgesneden stoofvlees/magere runderlappen (alle per pond verpakt)
gemengd pakket entrecote
€ 97,50
Vleespakket bestaande uit:
- 2 entrecotes (à 250 gram)
- 2 kogelbiefstukken (à 150 gram)
- 2 hamburgers & 2 beefburgers
- 1 kilo gehakt (per pond verpakt)
- 1 kilo rundersaucijzen (per pond verpakt)
- 1.5 kilo aangevuld met een mix van diverse stooflapjes (zoals bieflappen, riblappen, voorgesneden stoofvlees/magere runderlappen (alle per pond verpakt)
Gezinspakket
€ 55,50
Gezinspakket bestaande uit:
- 2 kilo gehakt (per pond verpakt)
- 1 kilo rundersaucijzen (per pond verpakt)
- 2 hamburgers & 2 beefburgers
Gehaktpakket (gekruid)
€ 72,00
5 kilo gekruid gehakt (per pond verpakt)
Gehaktpakket (ongekruid)
€ 72,00
5 kilo ongekruid gehakt (per pond verpakt)
Losse producten
(INDIEN VOORRADIG)
Alle losse vleesproducten kunt u telefonisch, via whatsapp of email bestellen
Tomahawk
€ 39,50
(per kilo)
Staartstuk (Picanha)
€ 35,00
(per kilo)
Ezel
€ 28,50
(per kilo)
Côte a Los
€ 37,50
(per kilo)
T-bone
€ 47,50
(per kilo)
Porterhouse
€ 55,00
(per kilo)
Longhaas
€ 35,00
(per kilo)
Skirt steak
€ 35,00
(per kilo)
Short Rib
€ 23,50
(per kilo)
Brisket
€ 23,50
(per kilo)
Bavette
€ 35,00
(per kilo)
Flat iron steak
Sukade
€ 32,50
(per kilo)
CHUCK roast
€ 24,95
(per kilo)
Flank Steak
€ 32,50
(per kilo)
Skirt Steak
€ 35,00
(per kilo)
Spider Steak
€ 32,00
(per kilo)
Rib Eye
€ 42,00
(per kilo)
Entrecote
€ 37,00
(per kilo)
Bieflappen
€ 23,95
(per kilo)
Biefstuk
€ 29,95
(per kilo)
Biefstuk Tartaar
€ 5,80
(2 stuks)
Beefburger
€ 6,50
(2 stuks)
Tournedos
€ 70,00
(per kilo)
Diamanthaas
€ 37,50
(per kilo)
Kogelbiefstuk
€ 35,00
(per kilo)
Kogelbiefstuk puntjes
€ 36,50
(per kilo)
Hamburgers XL
€ 6,90
(2 stuks van 180 gram)
Hamburger (peper-zout)
€ 4,95
(2 stuks)
Merquez worstjes
€ 19,95
(per kilo)
Verse worst
€ 17,50
(per kilo)
Fijn gemalen Gehakt
€ 15,00
(per kilo)
Magere Runderlappen
€ 23,00
(per kilo)
Riblappen
€ 22,00
(per kilo)
Sukadelappen
€ 23,00
(per kilo)
Ossenstaart
€ 17,00
(per kilo)
Stoofvlees
€ 22,00
(per kilo)
Soepvlees/ poulet
€ 19,50
(per kilo)
Schenkel
€ 15,50
(per kilo)
Mergpijpje
€ 14,50
(per kilo)
Mergpijpje
€ 1,50
(per stuk)
Tong
€ 19,90
(per stuk)
Rosbief (aan een stuk)
€ 26,95
(per kilo)
Lever
€ 8,50
(per kilo)
Rollade
€ 25,95
(per kilo)
Wang
€ 27,95
(per kilo)
Bitterbal
€ 0,35
(per stuk)
Kroket
€ 0,95
(per stuk)
Gehakt (gekruid)
€ 15,00
(per kilo)
Gehakt (ongekruid)
€ 15,00
(per kilo)